Blog

Se Politivold kongsberg video: Politiet slo den unge mannen 21 ganger

I en sjokkerende video nylig lagt ut på tomhouse.vn skal politiet i Kongsberg ha slått en ung mann 21 ganger. Hendelsen utløste kontrovers om politimyndigheter og utløste diskusjoner om sikkerhet og borgerrettigheter. La oss se detaljene rundt denne hendelsen i videoen “Se Politivold kongsberg video: Politiet slo den unge mannen 21 ganger” på tomhouse.vn.

Se Politivold kongsberg video: Politiet slo den unge mannen 21 ganger
Se Politivold kongsberg video: Politiet slo den unge mannen 21 ganger

I. Hva er Politivold kongsberg video

En sjokkerende sak om politiovergrep kommer ettersom en tjenestemann er siktet etter å ha overfalt en 26-åring ved navn Kevin Simensen i Kongsberg i fjor høst. En video utgitt av Dagbladet TV fanget betjenten som slo Simensen gjentatte ganger, og kunne telle minst 21 treff med never og batonger. Saken ble mer alvorlig da en kollega av denne politimannen ble etterforsket for å være mistenkt for å slette bevis knyttet til hendelsen.

II. Se Politivold kongsberg video: Politiet slo den unge mannen 21 ganger

III. Innhold Politivold kongsberg video

Video av politibrutalitet i Kongsberg skildrer en sjokkerende hendelse der en betjent gjentatte ganger banket opp en 26-åring ved navn Kevin Simensen. Denne videoen, utgitt av Dagbladet TV, viser politimannen som angriper Simensen med knyttnever og batonger, med minst 21 treff.

I videoen blir to menn – Simensen og Kristian Pablo Teigen – gjentatte ganger slått av politiet, selv om de adlød ordre om å trekke seg fra situasjonen. I tillegg brukte politiet pepperspray på disse to personene.

Denne videoen har skapt kontrovers og bekymring om politiets makt, spesielt om hvorvidt politiet bør bruke kroppskameraer for å registrere handlingene deres.

Se Politivold kongsberg video: Politiet slo den unge mannen 21 ganger

IV. Informasjon om politiets forsøk på å fjerne videobevis

Ifølge opplysninger publisert av Dagbladet forsøkte en kollega av betjenten i videoen om volden i Kongsberg å fjerne videobeviset. Marius Stormo, en venn av Kevin Simensen – offeret i videoen, fortalte at politiet tok telefonen hans. Politiet spilte så av videoen foran Stormo og slettet den.

Det er lovlig å filme politifolk offentlig, og fjerningen av videoen har skapt bekymring for politiets oppførsel. Statsadvokatens etterforskningsdirektør, Marit Storeng, har bekreftet at de etterforsker denne hendelsen, inkludert fjerning av videobevis og undersøker om siktelser er knyttet til oppførselen.

Se Politivold kongsberg video: Politiet slo den unge mannen 21 ganger

V. Forsvarer for politibetjent anklaget for trusler

Forsvareren til politimannen som er siktet i Kongsberg-overfallet, har ikke ønsket å kommentere saken på grunn av truslene hun har mottatt. Advokatens klient uttrykte også skuffelse og vanskeligheter etter å ha fått vite om tiltalen.

Så ble John Christian Elden fredag ​​ettermiddag oppnevnt som nytt forsvar for den siktede offiseren. Advokat Elden vil fortsette å representere og forsvare offiseren under rettssaken og påfølgende etterforskning.

Se Politivold kongsberg video: Politiet slo den unge mannen 21 ganger

VI. Kontroversen om makten til politiets opinion

Hendelsen med politibrutalitet i Kongsberg har skapt mye kontrovers og bekymring om politiets makt i opinionen. Bildene i videoen viser at politiet bruker overdreven makt mot personer som ikke lenger er i stand til å forsvare seg, selv når de har etterkommet ordre om å trekke seg fra situasjonen.

I denne sammenheng reiser opinionen mange spørsmål om kontroll av politiets makt og å sikre at de ikke misbruker makten sin. Noen har sammenlignet denne hendelsen med alvorlige politiovergrep i USA og foreslått at politiet bør bruke kroppskameraer for å registrere sine handlinger, for å øke åpenheten, åpenheten og minimere potensialet for maktmisbruk.

Noen advokater og personer som har jobbet i politiet hevder imidlertid at disse handlingene er forsvarlige, med holdningen at politiet prøver å kontrollere en arrestasjon og beskytte seg selv.

Til syvende og sist genererte arrangementet en bred offentlig diskusjon om å sikre at politiet opererer innenfor loven og beskytter sivile rettigheter.

Se Politivold kongsberg video: Politiet slo den unge mannen 21 ganger

Random Quote Generator